Ontdekken wat jouw passies en talenten zijn? Dat kan bij Het Activeringshuis! Wij begeleiden deelnemers met diverse workshops en coachingsgesprekken. Deze oud-deelnemer heeft zijn talenten ontdekt en zet ze nu succesvol in binnen zijn werk!

Donderdag 1 februari zijn wij langs een oud-deelnemer geweest. Deze oud-deelnemer werkt nu bij NDW en werkt hier al met veel plezier. NDW is een bedrijf dat werkt op het gebied van transportrollen en draagrollen voor verschillende interne transportsystemen.

Het doorlopen proces

Deze oud-deelnemer zocht een baan die bij hem paste, alleen wist hij niet goed wat hij wilde en wat zijn talenten en passies waren. Door middel van verschillende gesprekken en testen bij Het Activeringshuis begon hij steeds meer zijn talenten in te zien. Een van die testen was een talentenmeting, deze meting wordt ingezet vanuit IVY Works. Bij zo’n meting heb je een online assessment waarbij de oud-deelnemer 40 verschillende soorten games heeft gespeeld. De meting geeft je inzicht in verschillende talenten en passies. Ontdek waarom de talentenmeting van IVY Works de deelnemers van Het Activeringshuis helpt om hun verborgen competenties te ontdekken. Klik hier voor de video!

Ook heeft hij inzicht gekregen in zijn competenties door intuïtief te gaan schilderen en te gaan Brainboxen. Tijdens het brainboxen vergroot je je zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en concentratie, dit allemaal doormiddel van je fysieke en mentale spieren te gaan toepassen. Ontdek hoe deze unieke combinatie van boksen groei stimuleert in zelfvertrouwen en nog veel meer. Nieuwsgierig? Klik hier voor de video!

Daarnaast heeft hij ook een 1-op-1 coaching gehad, maar dit is natuurlijk per (oud)deelnemer/deelneemster verschillend. Alles om aan jouw behoeften en groeiproces te werken!

Aan de hand van coachingsgesprekken en workshops is hij, samen met Het Activeringshuis, op zoek gegaan naar verschillende vacatures bij diverse bedrijven. De oud-deelnemer wist goed wat hij wilde na de verschillende workshops en gesprekken, dit maakt het makkelijk om vacatures te vinden. Het is belangrijk dat bedrijven niet alleen naar het CV van een sollicitant kijken, maar ook naar diens competenties en skills. Hierdoor heeft hij uiteindelijk een toffe baan gevonden!

Ontdekt succes

Dankzij zijn diverse talenten en kennis groeit hij aanzienlijk binnen het bedrijf. Zijn vaardigheid om gemakkelijk te schakelen tussen verschillende taken draagt bij aan zijn succesvolle carrière.

Laat het verhaal van deze oud-deelnemer een herinnering zijn die laat zien dat met doorzettingsvermogen en juiste begeleiding, iedereen zijn weg naar een succesvolle carrière kan vinden.

Jouw reis begint hier!