Wij ontdekken hun energie: Een weg vol mogelijkheden

Ontdek hun energie! Door de verschillende begeleidingskeuzes helpen wij deelnemers om hun passies te ontdekken. Het kan op een actieve, creatieve of mentale manier. De deelnemer kiest zijn eigen pad naar zelfontdekking en toekomstig succes.

Waar krijgen onze deelnemers energie van? 

Als deelnemers het lastig vinden om te weten waar ze energie van krijgen, gaan wij met hen actief aan de slag om erachter te komen wat bij ze past.

Wij bieden verschillende soorten begeleidingskeuzes aan om ervoor te zorgen dat de zelfinzicht op de door hun gekozen manier wordt ontdekt. Want als een deelnemer het leuk vindt om actief bezig te zijn, is het nog leuker om zijn passies op een actieve manier te ontdekken. Dit zorgt er ook voor dat de deelnemer gemotiveerd aan zijn begeleiding deelneemt. Buiten een actieve begeleidingskeuze, bieden we ook creatieve en mentale keuzes aan.

Thuis ontdekken

Door de verschillende programma’s die een deelnemer volgt, gaat hij of zij ontdekken wat ze interessant vindt. Vele van de activiteiten of sessies kunnen ook thuis worden gedaan, waardoor de deelnemer de kans krijgt om thuis verder te ontdekken welke activiteiten of sessies ze kan helpen. Daarnaast geven wij bij verschillende sessies de deelnemers ook opdrachten die ze thuis moeten uitvoeren.

Doordat de deelnemers de verschillende taken thuis en bij ons uitvoeren, krijgen ze een beeld van waar ze wel of geen energie van krijgen. Dit geeft ze een duidelijker beeld om stappen te zetten richting hun gewenste toekomst.

Overzicht

Kortom, wij helpen deelnemers om hun energiebronnen te ontdekken door de diverse begeleidingskeuzes. Of het nu gaat om creatieve, actieve of mentale benaderingen, elke deelnemer komt er op een bepaalde manier achter wat zijn competenties en talenten liggen. Alles om ervoor te zorgen dat ze de gewenste stappen kunnen nemen in de toekomst.

Ontdek jouw energie

Ken jij jongeren die hun passies nog niet hebben ontdekt of heb jij het zelf nog niet ontdekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een begeleiding die ervoor zorgt dat jij je passies ontdekt.